0-1 (50) Martin Hedvåg (ass Hannes Keynemo)
0-2 (75) Johan Brorsson (ass Billy Svenske)

William Nilsbeck, Hannes Keynemo, Hjalmar Carlsson
Billy Svenske, Herman Schmidt
Avb: Axel Palm, Johan Brorsson

Bra match av u-laget.
Det är alltid tufft att spela två matcher i rad. Trots att många hade förhinder fick vi ihop 13 man till spel. Nu var det bara tre man (Johan, Samuel och Martin) som behövde spela 90 minuter. Vi såg ändå pigga ut och matchen blev en bra genomkörare.
Även Guddarp hade många från senaste a-lagsmatchen så det blev en match med bra passningsspel och högt tempo. Stundtals spelade vi riktigt bra och det skapades massor med chanser. Det var frilägen, skott i målramen och stundtals bra tryck mot Guddarpsmålet. Även GIF hade några chanser men två bra målvakter gjorde att det stod 0-0 i paus.
Torpa fortsatte att ösa på i andra och 50:e minuten föll vårt ledningsmål. Martin (som spelade högerback i andra) avancerade, väggspelade med Hannes Keynemo och från 25 meter fick han på en riktig rökare och bollen seglade in i bortre gaveln. Bra spel och ett vackert mål. TIF fortsatte att spela bra och efter en fin passning från Billy Svenske satte inbytte Johan Brorsson ett lågt och hårt skott i 75:e minuten. Guddarp gav inte upp utan kunde reducera på en straff i 81:a minuten. Man hade en farlig frispark men annars var aldrig segern i fara. Vi hade ca 10-3 i bra chanser och borde vunnit större. En riktigt bra u-match mellan två spelande lag. Fin laginsats gör att vi vinner. Extra plus till Mattias, som gjorde comeback efter skada, och Hannes K som var på ett härligt spelhumör. Nästa match blir mot Ryssby/Lagan den 17/9.